deskundig | persoonlijk | helder

deskundig | persoonlijk | helder

Nieuwsberichten

Nieuws


Terug naar overzicht

12-05-2020

Rentevergoeding doorlopend krediet Interbank

Wij willen je in dit nieuwsitem informeren over de start van het compensatieplan van Interbank.

Op Mijnrentevergoeding.nl aanmelden voor rentevergoeding
Alle communicatie over het compensatieplan wordt gedaan vanuit Mijnrentevergoeding.nl. Dit is een initiatief van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V., waar Interbank ook onderdeel van is.

Start klantcampagne over compensatieplan
Vanaf 9 mei ontvangen de klanten van Interbank een brief waarin Mijnrentevergoeding.nl wordt aangekondigd. De klantcampagne zal gefaseerd worden uitgevoerd, zodat wij als intermediait en het serviceteam van Interbank alle klantvragen goed kunnen beantwoorden. Kort na de eerste brief, ontvangen de klanten de tweede brief. De afzender van deze brief is Mijnrentevergoeding.nl. In deze brief wordt uitgelegd wat je precies moet doen om een rentevergoeding aan te vragen.

Hoe vraagt uw klant rentevergoeding aan?
Op de speciale website www.mijnrentevergoeding.nl kun je je aanmelden voor mogelijke rentevergoeding. Het hele compensatieproces kan eenvoudig en efficiënt digitaal worden afgerond. Als je geen gebruik kunt maken van het online aanmeldproces, dan biedt Interbank een alternatieve route. Je kunt dan een fysiek aanvraagformulier voor rentevergoeding invullen en opsturen. In dit geval verloopt de aanvraag via de post. Houdt u er rekening mee dat dit meer tijd kost. Via de website van Mijnrentevergoeding.nl kun je het aanvraagformulier voor rentevergoeding downloaden.

Hoogte rentevergoeding
Niet iedereen die bij Interbank klant is of is geweest, ontvangt een rentevergoeding. Dit geldt voor ongeveer de helft van de bestaande klanten. Aan hen is volgens de berekening niet te veel rente in rekening gebracht. Daarnaast komen contracten die zijn beëindigd vóór 1 januari 2008 ook niet in aanmerking voor een rentevergoeding. De rentevergoeding wordt berekend voor de periode vanaf 1 januari 2008 tot 1 mei 2020 (of zoveel eerder als het krediet is geëindigd of overgedragen). Hoe hoog de vergoeding is waarvoor je in aanmerking komt, kun je zien op de speciale website www.mijnrentevergoeding.nl. Nadat je veilig bent ingelogd en je contractnummer hebt ingevoerd, wordt de rentevergoeding getoond.

Ontvangst rentevergoeding
Interbank vindt het belangrijk dat de rentevergoeding uw klant helpt met het sneller terugbetalen van het krediet. Daarom wordt de rentevergoeding in mindering gebracht op het uitstaande saldo. Hierdoor ben je eerder van je krediet af en zijn de kosten van het krediet lager.

Vragen?
Heb je vragen? Dan kun je terecht bij het serviceteam van Interbank op het gratis telefoonnummer 0800-00 56. Deze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 uur en 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur.



Terug naar overzicht




E-mailen
Bellen
LinkedIn