deskundig | persoonlijk | helder

deskundig | persoonlijk | helder

Uitvaartverzekering

Je wilt de mensen van wie je houdt met liefde en zorg achterlaten als je wegvalt, dat ze geen zorgen hebben over hoge uitvaartkosten. Met het DELA UitvaartPlan, de uitvaartverzekering van DELA, regel je nu dat straks bij overlijden alles goed geregeld is. Daarnaast krijgen je nabestaanden persoonlijke hulp bij het regelen van een mooi afscheid. Het is goed om nu al zaken te regelen voor later.

In het dienstverleningsdocument risico's afdekken staan de kosten voor advies en afhandeling vermeld. Indien je de aanvraag geheel zelfstandig via de website op basis van execution only aanvraagt (dus geen advies wenst), zullen alleen de kosten voor de afhandeling ad € 45 van toepassing zijn. Door het online aanvragen van de verzekering ga je automatisch akkoord met deze kosten waarvoor je een factuur zult ontvangen.

Via onderstaande button kan snel de premie berekend worden en indien gewenst ook direct de verzekering afsluiten. Maar je kunt ook eerst berekenen wat de kosten zijn van je uitvaartwensen zijn.

Uitvaartverzekering DELA


UitvaartverzekeringE-mailen
Bellen
LinkedIn