deskundig | persoonlijk | helder

deskundig | persoonlijk | helder

Maximale krediet of lening


Doorlopend krediet, persoonlijke lening of restschuldfinanciering 

Het bedrag dat je maximaal verantwoord kunt lenen is ook wel bekend als het 'Verantwoord Krediet Maximum'. Dit bedrag is van heel wat factoren afhankelijk. Bepalende aspecten zijn o.a. de burgerlijke staat, het inkomen en de (woon)lasten. Hiernaast is het van belang of je een huis huurt of dat je een eigen woning hebt. Je maximale lening is gebaseerd op het bedrag dat je verantwoord elke maand kunt missen om aan een lening te kunnen besteden. 

Bereken het Verantwoord Krediet Maximum


Verantwoord Krediet Maximum (VKM)Een aanvraag voor een doorlopend krediet, persoonlijke lening of oversluitlening op basis van execution only kun je direct indienen door hier te klikken.

Hebt je liever advies of weet je niet zeker welk product passend is, kies dan voor een aanvraag met advies. Dit kan door hier te klikken.


Zakelijke financial lease

Met de onderstaande leasecalculator kun je voor een zakelijke autofinanciering (financial lease) een indicatie van de leasetermijn berekenen. Je kunt hierin ook een slottermijn opnemen. Daarmee verlaagt je de maandtermijn. De slottermijn wordt betaald tezamen met de laatste leasetermijn.

Bereken het leasetermijn


Financial leasetermijnEen offerte voor een zakelijke financial lease kun je indienen via het submenu offerte aanvragen.

E-mailen
Bellen
LinkedIn